LG breidt Music Flow assortiment uit met WiFi speakers

Muziekliefhebbers kunnen tijdens CES 2015 hun hart ophalen, want LG Electronics (LG) onthult tijdens de beurs in Las Vegas haar nieuwe uitgebreide Music Flow line-up. LG’s draadloze Wi-Fi audiosysteem wordt aangevuld met een draagbare speaker (model H4 Portable), nieuwe Wi-Fi soundbars (modellen HS7 en HS9) en een streaming Blu-ray speler (model BP550). Bovendien wordt Music Flow uitgerust met Home ChatTM, waardoor het mogelijk is om met je draadloze speakers te chatten.

Nooit meer onderbroken muziek

Alle LG Music Flow-speakers kunnen met individueel of samen worden aangesloten met behulp van Advanced Wireless Network en Dual Band Wi-Fi (2.4/5GHz) voor een draadloze en naadloze audio ervaring. Met Music Flow kun je bovendien muziek afspelen vanaf je smartphone, zonder onderbroken te worden wanneer er wordt gebeld. De luidsprekers zijn daarnaast compatibel met alle Android- en iOS-apparaten en zijn ook geschikt voor streamingdiensten voor digitale muziek, zoals Spotify, Deezer, Napster, TuneIn en je persoonlijke muziekcollectie via audiostreaming.

 

Chatten met je speakers

In navolging van LG’s Smart HomeTM is LG’s vernieuwde audiocollectie uitgerust met HomeChatTM. Hierdoor kunnen gebruikers in het Engels gebruik maken van natuurlijke taalverwerking (Natural Language Processing, NLP) om de LG-apparaten te beheren die aangesloten zijn op de populaire LINE-app voor smartphones. Met deze optie geeft de gebruiker instructies door zijn speakers eenvoudige bevelen te geven zoals ‘play songs for a party’ of ‘turn off music at 10pm’. Met HomeChatTM  hebben muziekliefhebbers een persoonlijke assistent die ze helpt herinneren aan aanstaande gebeurtenissen. Een aanvullende handige optie is de LG Music Flow Player-app, die de gebruiker een volledige toegang en controle biedt over zijn digitale muziekcollectie.

Auto Music Playback

Dankzij NFC biedt Music Flow muziekliefhebbers slimme functies voor een aangenamere gebruikerservaring. De muziek van je smartphone begint bijvoorbeeld automatisch te spelen op je Music Flow luidspreker wanneer je telefoon zich op dertig centimeter afstand bevindt. Luisterde je in de metro op weg naar huis naar muziek op uw koptelefoon, dan klinkt deze bij binnenkomst automatisch uit je soundbar in je woonkamer.

Music Flow nieuwkomers

Met de H4 Portable introduceert LG haar eerste draadloze luidspreker met een ingebouwde batterij, zodat je deze gemakkelijk van de ene naar de andere kamer verplaatst. De draagbare speaker biedt met zijn ongelofelijke 24 bit/192kHz HD audio-output, rijk en meeslepend geluid van hoge kwaliteit die wordt versterkt door LG’s Auto Sound Engine. De twee nieuwe soundbars (HS7 en HS9) met krachtige 7.1-kanalen, een output van 700 W en een hifi DAC zorgen voor een indrukwekkende sound. Waar de HS7 een perfect HD-geluid verspreidt, brengt de HS9 een buitengewone diepe akoestiek. De BP5503D Blu-ray speler van LG kan ook worden aangesloten op de Music Flow luidsprekers om muziek te streamen vanaf elke cd, dvd of usb-drive.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel