Leuk hebbedingetje van Chesskin

De Chesskin draadloze Bluetooth® -muis-en –luidsprekerFunctionaliteit kan heel leuk zijn!  Dit seizoen brengt Chesskin u het ideale geschenk voor alle game-liefhebbers, workaholics en computernerds. De Chesskin draadloze Bluetooth-muis-en-luidspreker is een ergonomisch ontworpen Bluetooth-muis met een ingebouwde draadloze luidspreker en microfoon.  

Met één simpele klik kunt u die gebruiken om een oproep op uw smartphone te beantwoorden zonder uw muis ooit te moeten loslaten. De ruisarme microfoon en luidspreker met regelbaar volume garanderen de hoogste handenvrije audiokwaliteit. Nu is er niets wat u nog tegenhoudt om naar het volgende level te gaan, zelfs niet die dringende oproep waarop u heeft zitten wachten!

Of gebruik de muis om uw favoriete muziek rechtstreeks vanaf uw smartphone af te spelen! U hoeft geen extra kabels of luidsprekers mee te nemen, u kunt uw muziek gewoon vanaf de Chesskin draadloze Bluetooth-muis-en-luidspreker afspelen. Plezierig en praktisch! De Chesskin draadloze Bluetooth-muis-en-luidspreker heeft een ingebouwde oplaadbare batterij voor uren ononderbroken gebruik en is eenvoudig en snel op te laden met de meegeleverde oplaadkabel. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel