LaCie Fuel in capaciteit verdubbeld; breidt iPad capaciteit uit naar 2 TB

LaCie, het premium merk van Seagate Technology, verdubbelt de capaciteit van de LaCie Fuel naar 2 TB. De Fuel biedt daarmee meer opslagcapaciteit dan welke andere 2,5 inch draadloze harddrive ook. De Fuel is de ideale draadloze en draagbare oplossing voor filmliefhebbers, fotografen en anderen die profiteren van 2 TB aan opslag voor hun iPad®, iPhone® of Mac®.

Geniet langer

Nooit meer nadenken over wat u wel of niet naar uw iPad synchroniseert. De LaCie Fuel heeft een opslagruimte van maar liefst 1 TB en biedt daarmee ruimte voor het opslaan van meer dan vijfhonderd films of duizenden foto's, liedjes en documenten en u kunt uw iPad, iPhone® of Mac® gebruiken om toegang tot al die bestanden te krijgen. Met een batterij die tot wel 10 uur lang mee gaat, kunt u de hele dag genieten van alle inhoud op de LaCie Fuel, zonder dat daar een Internetverbinding of kabel voor nodig is.

 

 

Ieder zijn ding

De LaCie Fuel maakt een eigen Wi–Fi–netwerk, net zoals de router bij u thuis. Zo hebben maar liefst vijf apparaten tegelijkertijd toegang tot opgeslagen bestanden. U kunt zelfs gelijktijdig op 3 apparaten een HD–film streamen. Zo wordt een autoreis met het gezin, de reis naar uw werk of een tussenstop op het vliegveld ineens een stuk aangenamer. 

En hoewel de LaCie Fuel geen Internet nodig heeft, kan het apparaat wel verbinding maken met Wi–Fi–hotspots. Vervolgens kunt u maximaal vier draadloze apparaten via de LaCie Fuel van Internettoegang voorzien.
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel