Kingston komt met USB-stick die tegen een stootje kan

Wanneer duiken, klimmen, waterskiën, snowboarden of een andere outdoor-sport je passie is, heb je ongetwijfeld vele foto’s en video’s van jezelf en vrienden in actie. Maar de omgeving waar jij je zo in thuis voelt, is problematisch en in sommige gevallen zelfs ‘dodelijk’ voor die documenten. Kingston introduceert daarom de De DataTraveler® R3.0 G2; een robuuste USB-stick die tegen een stootje kan.

De DataTraveler® R3.0 G2 is omringd met een rubberen omhulsel, waardoor hij stevig en veerkrachtig is. Vallen of stoten is met deze USB dus nog geen reden voor paniek. Een ander groot voordeel van de rubberen stick is dat deze waterdicht is. En dan niet ‘waterdicht’ in een vochtige lucht of bij een spatje water. Nee, echt waterdicht. Mits je niet dieper gaat dan één meter, kan de DTR30G2 tot aan een uur lang onderwater overleven. Dat betekent dat je met de USB in je zak zonder problemen even in de sneeuw kunt blijven liggen of een vriend met al zijn duikspullen de boot in kunt helpen.

De water- en schokbestendigheid is daarnaast niet de enige reden waarom sporters en outdoorliefhebbers voor de DTR30G2 kiezen. Ook op technisch gebied is deze stick een verstandige keuze. De USB 3.0 heeft een leessnelheid van 120MB/s en kan schrijven tot 45 MB/s. Dit is acht keer sneller dan een standaard USB 2.0-drive, wat concreet betekent dat het overzetten van een 1080p full HD video zo’n 20 minuten minder lang duurt. Door de snelle dataoverdracht van de USB worden storingen tijdens het overzetten van bestanden flink verkleind.

De DataTraveler® R3.0 G2 is een USB 3.0, compatibel met 2.0-poorten en wordt geleverd met vijf jaar garantie en gratis technische ondersteuning.


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel