Kingston Digital biedt gebruikers nu twee keer zoveel geheugen

 
Kingston, onderdeel van Kingston Technology Company Inc., ‘s werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten, introduceert een krachtig tweetal in opslagruimten met capaciteitsverhogingen van zowel de klasse 10 UHS-I microSD- als de klasse 10 UHS-I SDHC/SDXC-kaart. De Klasse 10 UHS-I microSD-kaart is nu verkrijgbaar in een capaciteit van 128GB. Deze kaart is ideaal voor apps, muziek, foto’s en video’s die een aanzienlijke ruimte in beslag nemen op een smartphone of tablet. De SD-kaart is compatibel met microSDHC- en microSDXC-apparaten en dankzij de snelle UHS-I snelheid kunnen gebruikers zonder haperingen fotograferen en filmen in HD.            

Kingston’s Klasse 10 UHS-I SDHC/SDXC-kaart bevat UHS-I technologie, levert indrukwekkende prestaties en is nu beschikbaar in capaciteiten tot wel 256GB. Gebruikers kunnen daardoor langer filmen in full 1080p HD en 3D zonder de kaart te hoeven verwisselen. Met leessnelheden tot 90MB/s en schrijfsnelheden tot 45MB/s zet deze veelzijdige kaart bestanden veel sneller over dan standaard Klasse 10 SDHC/SDXC-kaarten. Fotografen kunnen langer doorgaan met een shoot dankzij de grotere opslagruimte voor afbeeldingsbestanden met een hoge dichtheid zoals RAW en JPEG. De hogere schrijfsnelheid van de kaart ondersteunt een continue burstmode voor stilstaande beelden en vermindert haperingen tijdens het filmen.            

“Kingston Technology is trots op de introductie van deze geheugenkaarten met hoge capaciteiten en snelheden”, zegt Niels Burnet, Business Development Manager Nederland bij Kingston Technology. “In een wereld waarin mobiele apparaten meer data bevatten dan ooit tevoren, stroomlijnt de hoge capaciteit en snelheid van de kaart het mobiele leven van de gebruikers op de best mogelijke manier.            

De Klasse 10 UHS-I microSD-kaarten zijn beschikbaar in capaciteiten van 16GB, 32GB, 64GB en 128GB. De Klasse 10 UHS-I SDHC/SDXC-kaarten zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 16GB, 32GB, 64GB, 128GB en 256GB. Beide kaarten worden geleverd met een levenslange garantie en gratis technische ondersteuning

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel