Kijken naar live voetbalwedstrijden kinderlijk eenvoudig met de O-Droid TV

Afgelopen weken hebben wij uitgebreid de O-Droid TV getest. Hiervan hebben wij al eerder verslag gedaan. Met de start van de Nederlandse eredivisie hebben wij ook het live kijken naar voetbalwedstrijden onderzocht met deze Android mediaspeler.

Op de O-Droid TV is standaard XBMC software geïnstalleerd. Hiermee kun je via streaming de laatste films, TV series, maar naar live sport kijken. Allemaaal gratis en in Nederland legaal. Wel moeten er de juiste add-ons zijn gedownload maar dit is allemaal keurig voorzorgd op de speler.

Nu is het even puzzelen. Je weet nooit van te voren welke stream goed en stabiel werkt en welke stream bijvoorbeeld Eredivise Live met Nederlands commentaar geeft. Over het algemeen zijn de streams 15 minuten voor de wedstrijd actief dus dan heb je tijd genoeg om een en ander uit te zoeken.

De beeldkwaliteit is goed maar niet altijd super. Dit hangt natuurlijk ook af van de snelheid van de internetverbinding en het interne netwerk. Kijken via WiFi is niet aan te raden. De kwaliteit is in ieder geval goed genoeg om van een wedstrijd te genieten. Ook voor het kijken naar sport kunnen wij de O-Droid TV aanraden.

Door: de redactie

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel