Jabra brengt nieuwe headsets uit gemaakt voor muziek en stem

 

Jabra, wereldleider in handsfree audio-oplossingen, lanceert vandaag Jabra EvolveTM, de eerste professionele headsets die voorzien in alle communicatiebehoeften van kenniswerkers, van wie 69 procent bevestigt dat lawaai op de werkvloer voor slechtere prestaties zorgt. Dankzij geavanceerde noise-cancellation technologie creëert de Jabra Evolve een persoonlijke 'concentratiezone', die de productiviteit verhoogt.

De nieuwe productlijn bestaat uit vijf headsets die zijn ontworpen om het geroezemoes en de drukte van de open kantooromgeving buiten te sluiten. Bovendien geven de headsets aan wanneer de gebruiker niet gestoord wil worden. De Jabra Evolve is prettig in gebruik, dankzij een microfoon die op subtiele wijze integreert met de hoofdband en een design dat gebruikers zal aanspreken. Door de hoge audiokwaliteit kan met de Evolve ook muziek beluisterd worden. Daarnaast kan de productiviteit van gebruikers nog verder worden verhoogd dankzij de mogelijkheden tot connectiviteit met persoonlijke apparatuur.

“De Jabra Evolve headsets creëren een volledige persoonlijke concentratiezone, die de focus en het werkplezier vergroot van werknemers in een steeds rumoeriger en hectischer werkomgeving,” zegt Holger Reisinger, Jabra’s senior vice president marketing, products and alliances. “We hebben de Jabra Evolve productlijn ontworpen met zowel de werkgever als de werknemer in ons achterhoofd en bieden hiermee een belangrijke oplossing die zichzelf snel terugverdient door het verhogen van de productiviteit en een versnelde acceptatie door de gebruiker.”

Over Jabra Evolve
De Jabra Evolve productreeks biedt een uitgebreid spectrum aan functionaliteit en voordelen met vijf verschillende modellen - 20, 30, 40, 65 en 80. De belangrijkste specificaties zijn:

  • Toonaangevende noise-cancellation: Deze reeks introduceert grote oorkussens met speciaal ontworpen schuimrubber dat zich aanpast aan de gebruiker en dat omgevingsgeluid elimineert. Het paradepaardje, de Jabra Evolve 80, biedt bovendien extra lawaaionderdrukking door omsluiting van het oor en is de eerste professionele headset die actieve noise-cancellation biedt.
  • 'In gesprek-indicator': in de koptelefoon zit een ‘in gesprek- indicator’ ingebouwd, die de beschikbaarheid van de gebruiker toont aan collega’s
  • Gemaakt voor muziek & stem: Hoogwaardige audiokwaliteit voor zowel professionele communicatie als entertainment.
  • Ontworpen met mobiliteit in het achterhoofd: Ingebouwde Bluetooth™ functionaliteit voor de Jabra Evolve 65 en plug-and-play opties voor pc’s of mobiele apparatuur voor de andere modellen door USB en 3.5mm stereo jack stick outputs.
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel