Interessant nieuw

De relatief kleine accessoire distributeur Concinnity is vandaag met een nieuw iPad Bluetooth toetsenbord uitgekomen. Twee belangrijke zaken vielen Telebeeld op. Het feit dat dit het eerste iPad toetsenbord dat in Nederland op de markt is gekomen dat met alle drie iPad modellen werkt. Goed nieuws want dat betekent dat een retailer maar één model toetsenbord op voorraad hoeft te hebben in plaats van drie verschilende. Daarnaast geeft het keyboard wat weerstand als je het gebruikt. Dit verhoogt het conform tijdens het typen en het lijkt alsof je een normaal toestenbord gebruikt. Telebeeld gaat dit toestenbord natuurlijk testen. Houd de site in de gaten voor deze test.

Concinnity is zelf razend enthousiast over dit product:

Concinnity levert een zeer praktisch accessoire voor de iPad.  De QwertyCase maakt van elke IPad een volwaardig werkstation. Mobiel werken groeit steeds meer uit de kinderschoenen en vraagt dus om volwaardige oplossingen. Producten die mobiel werken het comfort geven van een vaste werkplek.

De QwertyCase voor Ipad is gemaakt van ‘faux leather’. Een hoogwaardige kwaliteit kunstleer met de looks en feels van echt leder. Dit materiaal alsmede het robuuste stiksel geven de QwertyCase extra cachet. Buitengewoon handig is het uitneembare bluetooth toetsenbord. De accu is oplaadbaar via USB en heeft een werkduur tot 80 uur. 

Het mooie platte klavier van de QwertyCase is uitgerust met ‘scissor type’ toetsen. Ondanks het lage toetstenprofiel, maakt deze techniek de aanslag even comfortabel als die van een conventioneel toetsenbord. De maximale werkafstand tussen keyboard en tablet is 10 meter. Hierdoor maakt de QwertyCase een iPad ook prima geschikt voor presentaties aan kleine groepen. 

De QwertyCase is verkrijgbaar op www.slimmeproducten.eu voor € 69.95 inclusief BTW. Telecomretailers die geïnteresseerd zijn kunnen direct contact opnemen met John Berendsen van Concinnity via jobe@concinnity.eu.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel