HTC en Under Armour komen met connected fitness

HTC

HTC en Under Armour, Inc. kondigen vandaag een strategisch partnership aan, waarbij voorlopers op het gebied van mobiele innovatie en atletische prestaties samen gaan werken om atleten te stimuleren tot het uiterste te gaan, altijd en overal. HTC ontwerpt een reeks producten die naadloos aansluiten op UA Record, de nieuwste toevoeging aan Under Armour Connected Fitness, ’s werelds meest vooraanstaande fitness-netwerk. De UA Record-apps en website zijn vandaag tijdens CES door Under Armour officieel aangekondigd.

Peter Chou, CEO van HTC, over de samenwerking: "Mobiele innovaties hebben ons leven de afgelopen jaren volledig veranderd. We zijn meer verbonden met onze wereld dan ooit tevoren. We willen consumenten helpen beter in contact te staan met zichzelf, ze stimuleren hun doelen te bereiken en meer inzicht geven in hun eigen leven, om alles eruit te halen wat er in zit. Door onze krachten te bundelen met Under Armour, één van de meest ambitieuze organisaties op het gebied van sportprestaties, zetten we een nieuwe stap voorwaarts en willen we consumenten voorzien van een reeks nieuwe producten en diensten op het gebied van connected health en fitness, die tot op heden nog niet eerder zijn aangekondigd."

Robin Thurston, Senior Vice President Connected Fitness, Under Armour: "HTC staat bekend om zijn toewijding aan innovatie, oog voor detail en hoogwaardig design. Zij zijn hiermee de ideale partner voor Under Armour en UA Record. Door deze gedeelde kernwaarden toe te passen in onze samenwerking, zijn we in staat de prestaties van atleten naar een hoger niveau te tillen, met een meer connected en intuïtieve manier dan ooit tevoren."

Innovatie - een teamprestatie
Het team van designers, sportwetenschappers en atleten van Under Armour werken nauw samen met HTC’s Connected Products business unit en de design- en engineeringteams, om ervoor te zorgen dat de gezamenlijke inspanningen voldoen aan de hoge verwachtingen van sporters. "Het is een compleet nieuwe richting voor ons", voegt Peter Chou hieraan toe. "We streven ernaar dat onze producten aan de behoefte van elk individu voldoet, of je nu traint voor een persoonlijk record in een halve marathon of als professionele atleet werkt aan de beste sportprestaties met een volledig trainingsteam achter je. We zijn het eerste bedrijf dat in staat is om dit niveau van ondersteuning te leveren en het is een geweldige kans voor ons om de ontwikkelingen in deze markt te kunnen versnellen."

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel