Hippe DatAshur Personal USB stick net zo veilig maar stuk goedkoper

Een paar maanden geleden testte Telebeeld de DatAshur USB stick. Onze conclusie: een veiliger USB stick is er echt niet, maar er hangt wel een stevig prijskaartje aan. Kenmerkend voor de DatAshur is de stevige metalen behuizing met een pin-bescherming via een fysiek numeriek toetsenbord. Nu komt iStorage met een nieuwe range fel gekleurde USB sticks meer gericht op consumenten: de DataAshur personal.

Deze nieuwe USB sticks zitten nu in een plastic omhulsel, waardoor er flink op materiaalkosten bespaard is. De drive werkt nog exact op dezelfde manier en is echt net zo handig in het dagelijkse gebruik als haar metalen zusje. En minstens net zo veilig.

Lees onze uitgebreide test hoe veilig de DatAshur is. De DatAshur personal is te koop in vier varianten. De 8 GB uitvoering kost € 42 inclusief BTW. Voor de 16 GB versie moet je € 57 inclusief neerleggen en voor het grootste 32 GB model € 86 inclusief BTW. Fors goedkoper en een minimale investering om gegevens 100% veilig te bewaren. Meer details via www.-E-quipment.nl.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel