Goed initiatief van Dicota

Telebeeld  ontvangt dagelijkse vele tientallen persberichten en nieuwsbrieven van heel veel verschillende bedrijven. Zo ook weer afgelopen vrijdag. Eén bericht sprong eruit. Een aankondiging van een heel sympathiek idee van de accessoire-leverancier Dicota. Natuurlijk worden ook hun producten voornamelijk in China geproduceerd. De arbeidsomstandigheden in vele Chinese fabrieken  zijn zoal bekend. Ronduit slecht.  Daarom doet Dicota iets terug aan China:

Wij hopen dat dit navolging gaat vinden. Het is volgens Telebeeld de manier om op een verantwoordelijke wijze een globale samenwerking te hebben. Doe wat terug en neem niet alleen. Prima!

Dicota is als accessoire fabrikant misschien nog niet zo bekend in Nederland. Het heeft echter bijvoorbeeld het ‘built for BlackBerry’ keurmerk en maakt toebehoren geschikt voor Nokia, Sony en Apple. Daarnaast Dicota een breed assortiment tablet- en computer-accessoires met de hun kenmerkende hoogstaande kwaliteit. Kijk zelf maar op www.dicota.com

Telebeeld gaat in de komende maanden meer aandacht geven aan deze bloeiende en voor jou als telecomretailer, winstgevende tak van telecomproducten. Wij zullen zeker ook Dicota’s producten voor jou gaan testen.

De redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel