Garmin komt met nieuwe Approach™ S5 GPS golf smartwatch

Garmin introduceert de Approach S5. Het lichtgewicht en slanke GPS golf horloge voor de ambitieuze golfspeler. Met een hoge resolutie kleuren display met CourseView kaarten (actuele kaarten van de 38.000 internationale golfbanen), Touch Targeting en Smartphone meldingen. Met de Approach S5 blijven spelers ook op de baan verbonden via de Smartphone meldingen specificatie. Hiermee komen sms’jes, (gemiste) oproepen en e-mails op het horloge binnen als hij gekoppeld is met een compatibele smartphone. 

“De Approach S5 beschikt over specificaties die iedere golfer helpen,” vertelt Dennis Herremans, Product Manager Garmin Nederland. “Met het kleuren touchscreen en CourseView kaarten geeft de Approach S5 golfers een gewenst voordeel of het nu op de eigen baan gebruikt wordt of waar dan ook ter wereld.”

De Approach S5 is voorgeladen met meer dan 38.000 internationale golfbanen en gratis lifetime kaartupdates. De Approach S5 zit vol met specificaties om golfers op ieder niveau te helpen. Met de functie CourseView kaarten kan de golfer de hole details bekijken zoals doglegs, bunkers, waterpartijen en bomen . Dit kan op de baan, maar ook vanuit het clubhuis. GreenView toont de layout van de green met eventuele bunkers en waterpartijen die in de buurt liggen. Golfers kunnen de pin naar de positie van de dag verplaatsen door deze met de vinger over het scherm te verplaatsen. Zo krijgen ze meest accurate informatie over de yardages. Op het hoge resolutie touchscreen display kunnen ze met de Touch Targeting specificatie de precieze afstand zien naar ieder punt op de hole.

De Approach S5 heeft de mogelijkheid om gebruikt te worden als scorekaart. Synchroniseer het toestel met Garmin Connect™ of de Garmin Connect Mobile app om zo de scorekaart te analyseren en te delen. Maar ook andere data kunnen bekeken worden zoals fairways hit, greens in regulation, slagafstand en aantal slagen. Ze kunnen zelfs baan data analyseren en hole-by-hole details bekijken om zo hun eigen trends te zien en hun spel verbeteren. De Approach S5 heeft ook een handicap score specificatie. Deze geeft de mogelijkheid om handicap score opties te bepalen voor individuele holes, de handicap of index/slope methoden. Dit is een fantastische tool om de voortgang te zien op de baan waar de golfer speelt.

De Approach S5 verpakt draadloze connectiviteit in een klein en perfect draagbaar horloge. De Smartphone meldingen specificatie zorgt ervoor dat de golfer verbonden blijft terwijl hij op de baan is. Wanneer het toestel gekoppeld is met een compatibele smartphone1 kunnen golfers sms’en, email en gemiste oproepen direct op hun horloge ontvangen. De telefoon kan zo in het golfkarretje blijven.

De Approach S5 heeft een batterijlevensduur van 10 uur in GPS modus en tot 20 weken in de horloge modus. Het heeft een robuust en stoer design en is waterbestendig tot 50 meter2. Met gemak doorstaat hij dus een regenbui en kan hij gewoon in de golf tas meegenomen worden. De S5 heeft een eenvoudig te gebruiken interface en wordt geleverd met een odometer en een ronde timer. Op die manier kunnen golfers de afstand bij houden die ze gelopen hebben en de tijd die ze gespeeld hebben.

De Approach S5 wordt verkrijgbaar in zwart met blauwe accenten. Horlogebandjes in andere kleuren zullen apart als accessoire verkocht worden. De S5 heeft een verkoopadviesprijs van 349 euro en wordt in het eerste kwartaal van 2015 verwacht.

De populaire Approach S2 voor recreationele golfers is binnenkort ook verkrijgbaar in het blauw. Hij meet de afstand tot het begin, midden en eind van de green. En in één oogopslag zijn layup en dogleg afstanden te zien. De Approach S2 wordt geleverd met 38.000 voorgeladen banen en  een ScoreCard  functie die de mogelijkheid heeft om statistieken bij te houden. Deze kunnen vervolgens geüpload worden naar Garmin Connect en gedeeld worden met andere golfspelers.

De nieuwe, frisse blauwe Approach S2 is een trendy kleuren variatie. Het stijlvolle horloge voor het komende golf seizoen. Een intuïtieve metgezel voor de recreationele golfer. De Approach S2 helpt spelers om een goede beslissing te maken op basis van de beschikbare gegevens zonder het tempo uit het spel te halen. Golfers kunnen het eind, midden en einde van de green in één oogopslag zien. Daarnaast zien ze ook layup en dogleg informatie en de afstand. Met specificaties zoals slagafstand en score bijhouden is de Approach S2 één van de meest populaire en eenvoudig te gebruiken golf horloges op de markt. Approach S2 blauw wordt vanaf het eerste kwartaal van 2015 verkrijgbaar.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel