Eye-Fi maakt het overzetten en delen van foto's met smartphone en tablet eenvoudig

 
Vanaf 16 september is het zover: tijdens de Photokina in Keulen ontmoeten talloze professionals uit de Digital Imaging sector elkaar. Eye-Fi, de marktleider op het gebied van WiFi SD-geheugenkaarten introduceert hier officieel haar nieuwste innovaties. U kunt Eye-Fi vinden in Hal 9, stand #B058.

Eye-Fi
Fotoliefhebbers weten dat de belangrijke momenten in het leven vastgelegd moeten worden met een goede digitale camera. Smartphones schieten tekort op het gebied van zoom, fotograferen met hoge snelheid, opnames met weinig licht en andere functies die digitale camera's superieur maken. Met Eye-Fi kunnen fotoliefhebbers eenvoudig en draadloos hun hoge kwaliteit foto's en video’s van hun digitale camera overzetten naar smartphones, tablets en desktops, om ze vanaf daar te bekijken, te delen of te bewerken. Tijdens Photokina 2014 zal Eye-Fi nieuwe producten en diensten demonstreren, die dit proces nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker maken.

Interview & review exemplaren
Eye-Fi CEO Matt DiMaria, medeoprichter Ziv Gillat en VP Americas & EMEA Sales Niels van Der Valk, zijn tijdens de beurs op afspraak beschikbaar voor interviews en demonstraties. In een persoonlijk gesprek vertellen ze graag meer over de nieuwe oplossingen en hun visie op de toekomst van fotografie.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel