Dicota pakt uit met iPhone 5 cases

Iedere nieuwe iPhone introductie biedt Telecomretail Nederland weer volop de mogelijkheid om geld te verdienen met de verkoop van accessoires. Immers op een goede accessoire verdien je waarschijnlijk meer dan op de verkoop van een toestel. Er is ook een risico. Wat doe je met de oude accessoires?

Het volgen van marktrends is essentieel. Wat verkoopt goed en welke accessoires minder. Accessoires volgen de laatste mode-trends dus voorzichtigheid is stroef. Er zijn zoveel verschillende merken op de markt dat het bijna onmogelijk is om een keuze te maken. Wellicht verstandig om dan voor een van de grotere aanbieders te gaan. Enkele dagen geleden ontvingen wij bijvoorbeeld onderstaande aankondiging van de nieuwe iPhone 5 accessoires van Dicota:

Het toonaangevend accessoiremerk DICOTA introduceert een nieuwe range kwaliteitscovers, speciaal voor de iPhone 5. Door een constante focus op de markt, is DICOTA in staat in te spelen op de actualiteit. In dit geval worden de Apple klanten op hun wenken bediend met de perfecte accessoire voor hun iPhone 5. “Deze nieuwe lijn covers is exclusief ontworpen voor de iPhone 5. Introductie vindt gelijktijdig plaats met de lancering van deze nieuwe smartphone door Apple. Zo wordt het de iPhone 5 koper extra gemakkelijk gemaakt om meteen voor een case van DICOTA te kiezen”, aldus Michael Mühlenbruch van DICOTA.

Het iPhone 5 assortiment van DICOTA geeft de keuze uit drie verschillende type cases. De Slim Cover, de Hard Cover de Hard Cover Pro. Alle drie de modellen zijn vanaf eind september 2012 verkrijgbaar.

Slim Cover

De slim cover is een model van superdun materiaal dat slechts 0.8 mm dik is. Vervaardigd van buitengewoon duurzaam kunststof, beschermt deze cover de iPhone tijdens het dagelijks gebruik. Het hoesje heeft een perfecte pasvorm en laat het scherm, de knoppen en de cameralens vrij. De Slim Cover is verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart, wit en in een transparante uitvoering.

Hard Cover

De stevige constructie van de Hard Cover kan tegen een stootje en zorgt voor extra bescherming van de iPhone 5 in een robuuste omgeving. Het gladde oppervlak van de case voelt prettig aan en laat het apparaat soepeltjes in zak of tas glijden. De Hard Cover sluit gemakkelijk om de iPhone, laat het scherm vrij en heeft uitsparingen voor alle knoppen op de juiste plaats.

De hard Cover is leverbaar in vier opvallende versies. Variërend van trendy modellen in turquoise en roze tot exclusieve exemplaren, afgewerkt met een carbon fiber-effect en details zoals het DICOTA-logo in zwart en chroom.

Hard Cover Pro

De Hard Cover Pro is een elegante iPhone case met een achterkant van kunstleer en het DICOTA logo in stainless steel. Op grond van jarenlange ervaringen en oog voor de wensen van gebruikers, blijft DICOTA zijn assortiment voortdurend aanpassen en uitbreiden met nieuwe kleuren, extra details en verbeterde functionaliteit.

Dicota kenmerkt zich altijd door kwaliteit en aantrekkelijke prijs. Dicota distribueert haar accessoires via Ingram Micro en Intop Europe. Sla je slag.

 

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel