Dicota de eerste met iPad mini accesoires in Nederland

Het kan natuurlijk niet uitblijven. Na de introductie van de iPad mini zijn de eerste nieuwe accessoires ook al op de Nederlandse markt aangekondigd. Dicota komt met twee doorzichtige cases uit een zogenaamde ‘hard back’ en ‘flexi back’. Prijzen zijn op dit moment niet bekend maar zullen volgens Dicota marktconform zijn. Hun accessoires zijn te koop via Ingram Micro en Intop. 

Hieronder het volledige persbericht:

Het toonaangevend accessoire merk DICOTA introduceert een lijn van harde en flexibele covers, speciaal ontworpen voor de nieuwe iPad Mini van Apple. Weer een accessoire van DICOTA waarin protectie, functionaliteit en design perfect zijn gecombineerd.

“Onze ontwerpers creëerden deze nieuwe covers voor maximaal gebruiksgemak, maar verloren daarbij de vormgeving niet uit het oog. De covers zijn stevig, stijlvol en met een bijzondere aandacht voor detail gemaakt”, aldus Stephan Meyer, hoofd productmanagement van DICOTA.

DICOTA brengt in deze range twee modellen op de markt. De Hard Back en de Flexi Back. Beide vervaardigd uit heldere doorzichtige kunststof. Het transparante design laat de uitstraling van de iPad Mini in tact en zorgt voor maximale bescherming tijdens het dagelijks gebruik.

De Hard Back Cover klikt gemakkelijk op de achterzijde van de iPad Mini. De Flexi Back is gemaakt van thermoplastic polyurethane (TPU). Een flexibel en duurzaam materiaal met een uitstekende pasvorm.

Zowel de Hard Back Cover als de Flexi Back Cover hebben uitsparingen voor alle aansluitingen en knoppen van de iPad Mini, zodat functies beschikbaar blijven en de tablet nooit uit de cover genomen hoeft te worden.

Om de Apple gebruikers maximaal tegemoet te komen, introduceert DICOTA deze nieuwe range covers, gelijktijdig met de lancering van de iPad Mini door Apple.

DICOTA ontwerpt en produceert innovatieve, duurzame en stijlvolle oplossingen voor bescherming en transport van mobiele apparatuur. De portfolio bestaat uit tassen, tablet- en smartphone cases en oplossingen voor mobiel werken. DICOTA heeft eveneens een range van praktische benodigdheden zoals muizen, sloten, USB hubs, toetsenborden en producten voor schermbeveiliging in het assortiment. Voor meer informatie: http://www.dicota.com/

Door: de redactie
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel