Denon presenteert nieuwste aanwinst CEOL-familie: de CEOL Carino

Denon, een van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten van hoogwaardige home entertainment-producten, introduceert met trots een nieuw slim muzieksysteem geboren uit de zeer populaire CEOL-serie. Laat je niet misleiden door de coole, compacte en minimalistische uitstraling van de nieuwe CEOL Carino. Want onder dit uiterlijk schuilen ongekende audioprestaties. Door toepassing van Denons uitgebreide kennis van geavanceerde DSP-technologie levert dit bescheiden desktopsysteem sublieme prestaties. Onmogelijk te weerstaan, want met een simpele USB-kabel verbind je de CEOL Carino eenvoudig met je computer om de geluidskwaliteit sterk te verbeteren. Bovendien is de CEOL Carino voorzien van Bluetooth zodat je muziek vanaf je smart device kunt streamen, zelfs als de hoofdcomputer uitgeschakeld is. CEOL is gewoonweg het enige muzieksysteem dat je kantoor nodig heeft! Verkrijgbaar in zwart en wit, en dus geschikt voor elk bureau.

Met de CEOL Carino heb je gegarandeerd geluid van topkwaliteit dankzij de bekroonde audio know-how van Denon. Met zijn slanke en chique uitstraling klinkt er toch een krachtig, ruimtevullend geluid uit de compacte behuizing van de CEOL Carino. Vanwege de bescheiden afmetingen van het systeem is het uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met een PC, omdat het weinig plaats inneemt. En inschakelen is ook een fluitje van een cent; je hoeft het alleen maar aan te sluiten op je PC via USB of Bluetooth. Dankzij NFC-technologie worden de apparaten met een enkele aanraking gekoppeld en ben je er klaar voor. De geluidverbetermodus in de CEOL Carino werkt geweldig voor al je media - voor muziek, films en games.

Denon is al honderd jaar werkzaam in de HiFi-industrie en de expertise is volop benut bij de ontwikkeling van de nieuwe CEOL Carino. Door traditionele HiFi-technologie in het driverontwerp te integreren en gebruik te maken van state-of-the-art verwerkingstechnologieën ben je verzekerd van het allerbeste op gebied van compacte computeraudio. De Bluetooth aptX-technologie zorgt voor 'lossless' streaming in CD-kwaliteit van muziek vanaf elke apparaat dat beschikt over Bluetooth. Dankzij de NFC-koppeling kun je zo'n apparaat eenvoudig koppelen door tegen de CEOL Carino te tikken. Knoppen zijn dus overbodig!Niet alleen op gebied van connectiviteit biedt de CEOL Carino de nieuwste technologieën, het zorgt ook voor een geweldige range van audiotechnologieën die je luistergenot verhogen. De USB-B input voor een PC-Direct-verbinding omzeilt de ingebouwde speakers van je PC om zo je muziek, film of game in de beste Denon audiokwaliteit at te spelen. Een USB-A naar USB-B kabel is bijgesloten voor snelle aansluiting. Het systeem levert een goede 25 Watt per kanaal, ondersteund door selecteerbare DSP-instellingen voor Automatische volumeaanpassing en Breed klankveld. Daarnaast verbetert de ingebouwde DSP de geluidsprestatie en is het specifiek afgestemd om een voller en duidelijker geluid uit de compacte speakers te genereren. De kers op de taart is een krachtig speakersysteem met passieve basradiatoren en twee desktopstandaards met kabelopslag. Alles bij elkaar vormt dit een onvoorstelbaar geavanceerde desktopoplossing. Een subwoofer is overbodig, maar als je toch een fan bent van lage tonen dan is er een pre-outaansluiting om je systeem mee uit te breiden. Daarnaast beschikt het systeem over een hoofdtelefoonaansluiting, zodat je het beste uit je muziek kunt halen zonder je buren overlast te bezorgen.

Naast de plug-and-play USB-aansluiting voor computeraudio en de Bluetooth aptX-technologie voor streaming in CD-kwaliteit biedt de CEOL Carino ook nog eens professionele drukaansluitingen voor een eenvoudige en stevige bedrade speakeraansluiting, een minimalistisch frontpaneel met mute- en volumebediening en LED-niveau-aanduiding, en selectoren voor Input, Bluetooth en geluidsmodi. Je kunt ook kiezen tussen een horizontale of verticale plaatsing van de bedienings-/versterkerunit zodat het systeem zo min mogelijk in de weg staat. Natuurlijk past de display zich aan de stand van de unit aan.

Bluetooth® met NFC-koppeling zorgt ervoor dat audio vanaf elk Bluetooth-apparaat (zoals smartphone, tablet of laptop) door de N2 CEOL Carino kan worden gestreamd. Dankzij NFC-koppeling kan de gebruiker elk willekeurig NFC geschikt Bluetooth-audioapparaat automatisch koppelen zonder dat daar knoppen aan te pas komen.

Samenvattend: CEOL Carino - Computer- en Bluetooth-audiosysteem:

  • Minimalistisch ontworpen, compact audiosysteem met geluid van hoge kwaliteit
  • 25 Watt per kanaal, volledig digitale versterker met schakelbare, ingebouwde DSP geluidsverwerking
  • Bluetooth® aptX® draadloos streamen in CD-kwaliteit dankzij NFC-koppeling
  • USB-B DAC voor PC-Direct-aansluiting, omzeilt de ingebouwde PC-speakers, USB-A naar USB-B-kabel bijgevoegd
  • Compact, krachtig speakersysteem met basradiatoren en twee desktopstandaards met kabelopslag
  • Subwoofer pre-outaansluiting voor systeemuitbreiding
  • Hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang
  • Verkrijgbaar in zwart en wit
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel