Denon luidt zomer in met nieuwe Envaya Bluetooth-speaker
Zo gemakkelijk mee te nemen als een portemonnee, zo stijlvol als een maatpak, en met bijpassende opvallende kleurencombinaties: Denons nieuwe Envaya is de echte nieuwe must-have van dit seizoen. Dankzij de toegepaste gepatenteerde audiotechnologieën stelt dit model gebruikers in staat waar ze ook zijn van hun favoriete muziek te genieten.

Het gepersonaliseerde ontwerp wordt in een hoogglans witte en matzwarte uitvoering geleverd. Daarnaast kan de gebruiker uit maar liefst vier kleuren stof kiezen: Lunar, Sunset, Fandango en Indigo. Een speciale kleur voor iedere gelegenheid.

De strakke en klassieke lijnen van de speaker zorgen voor een superieure look. Het robuuste metalen rooster en de solide constructie maken het plaatje af. Een bijkomend pluspunt is dat de Envaya dankzij deze constructie 100% reisbestendig is.

De speaker geeft complete muziekcollecties weer in prachtige cd-kwaliteit en is uitgerust met volledige draadloze Bluetooth-compatibiliteit. In combinatie met apparaten die aptX® ondersteunen is lossless audio-overdracht gegarandeerd vooreen fenomenale geluidskwaliteit. De Envaya kan bovendien onderweg worden gebruikt voor het kijken van films. De ongelofelijke lage latentie van slechts 32ms zorgt ervoor dat er geen asynchroon verloop tussen audio en beeld voorkomt zoals bij andere modellen vaak het geval is. NFC-apparaten hoeven alleen maar in de buurt van de Envaya te worden gehouden om automatisch te worden gekoppeld. En om het proces nog verder te vereenvoudigen, onthoudt de Envaya alle Bluetooth-modellen voor toekomstige koppeling. Met het oog op ultieme aansluitflexibiliteit is de speaker ook nog eens voorzien van een extra ingang.

De hoogwaardige audioprestaties van de speaker zijn het resultaat van de honderd jaar hifi-expertise die Denon in huis heeft. Het bedrijf produceert aanhoudend systemen van de allerhoogste kwaliteit, en blijft hierdoor verreweg aan kop in de sector.

De draagbare Envaya Bluetooth-speaker is uitgerust met twee door Denon ontwikkelde 57mm full-range drivers die garant staan voor een fantastische audiokwaliteit. De 100mm passieve radiator zorgt daarnaast voor een diepe en strakke basrespons. Met de geavanceerde en gepatenteerde Denon Digital Sound Processing, Denons eigen versterkingstechnologie en uitgebreide Europese klankafstemming, kan de gebruiker erop vertrouwen dat de Envaya de befaamde geluidskwaliteit van Denon volledig eer aandoet.

De speaker is bijzonder gemakkelijk draagbaar en uitgerust met een oplaadbare batterij met een gebruiksduur van tien uur. Onderweg kan de Envaya via de USB-poort iedere smartphone of tablet opladen. De speaker is verder voorzien van een geïntegreerde innovatieve standaard en kan waar dan ook worden neergezet. De standaard komt te voorschijn zodra de gebruiker op de achterkant van het apparaat drukt. De rubberen basis aan de onderkant zorgt voor optimale stabiliteit.

En mochten gebruikers toe zijn aan een beetje rust, dan bergen ze de Envaya gewoon op in de optionele neopreen tas die het apparaat zelfs in de ruigste omgevingen beschermt tegen krassen en stoten. Voor ultiem gemak is de tas voorzien van een extra vakje voor het veilig opbergen van een telefoon, mp3-speler en andere accessoires (zoals een USB-kabel). Zowel uit als thuis.

Belangrijkste kenmerken van de Denon Envaya

 • Denon heeft een stereospeaker ontwikkeld met dubbele 57mm drivers en een 100mm passieve radiator. Samen met de geïntegreerde gepatenteerde digitale-verwerkingstechnologieën van het ontwerp, zorgen deze voor een werkelijk sublieme audioprestatie
 • De speaker is verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering en wordt geleverd met stoffen voor het rooster in vier verschillende kleuren (Lunar, Indigo, Fandango en Sunset)
 • Bluetooth® aptX® Low Latency biedt streamingfunctionaliteit in cd-kwaliteit
 • NFC®-koppeling*: ongelofelijk snelle en eenvoudige Bluetooth-koppeling waar geen knop aan te pas komt *NFC-apparaat vereist
 • Geïntegreerde standaard: druk op de achterkant van de speaker en de standaard komt te voorschijn voor uitstekende stabiliteit op ieder oppervlak
 • AUX-ingang voor aansluiting van alle apparaten met een analoge audio-uitgang
 • Ook onderweg kunnen mobiele apparaten worden opgeladen via de USB-poort
 • Oplaadbare batterij met een gebruiksduur van wel tien uur 3/9
 • Snellader (2,5 uur)
 • Voedingsadapter van 100-240V met verschillende plugs voor gebruik overal ter wereld
 • Afmetingen (BxHxD) 10,04 x 5,51 x 1,89 inch
 • Gewicht: 3,3lbs.

Prijs en beschikbaarheid
De Envaya is medio mei 2014 beschikbaar voor een consumentenadviesprijs van € 199,-

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel