De stijlvolste accessoires - blijft een kwestie van smaak - voor de Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy Note 4 is een echte eyecatcher. Het frame is van metaal en de prestaties en mogelijkheden zijn beter dan ooit. Deze combinatie van smartphone en tablet, ook wel phablet genoemd, biedt met zijn extrascherpe 5,7 inch scherm levendige beelden met diepe contrasten. Met de feestdagen in het vooruitzicht introduceert Samsung een aantal stijlvolle en handige accessoires, die je nieuwe phablet beschermen en het gebruik nog aangenamer maken.

Swarovski for Samsung Electronics
In samenwerking met Swarovski, wereldwijd sieradenmerk en producent van kristallen, introduceert Samsung de Galaxy Note 4 Crystal backcover. De backcover beschermt de Note 4 en laat deze letterlijk schitteren. Sieraad en device maken van al je outfits een feestje.

Accessoire

Beschikbare kleuren

Verkoopadviesprijs

Galaxy Note 4 Crystal backcover

Sunset Gold, Cosmic Silver, Smoky Purple

€ 179,99

Montblanc
Montblanc is al meer dan 100 jaar synoniem voor luxe schrijfwaren, waarbij stijl, kwaliteit en vakmanschap centraal staan. Dat zie je terug in drie exclusieve Montblanc Note 4 covers. De Meisterstuck Soft Grain, Montblanc Extreme en Saffiane Covers zijn vervaardigd van hoogwaardig leder en onderstrepen je persoonlijke signatuur. Wie zijn of haar digitale schrijfstijl nog meer klasse wil meegeven, doet dat met de Montblanc Pix Pen of de e-Starwalker Pen.

Accessoire

Verkoopadviesprijs

Montblanc Meisterstuck Soft Grain Cover

€ 195,-

Montblanc Extreme Cover

€ 195,-

Montblanc Saffiane Cover

€ 195,-

Montblanc Pix Pen

€ 280,-

Montblanc e-Starwalker Pen

€ 420,-

View & Flip
De S View Covers beschermen je Galaxy Note 4, terwijl hij zijn slanke formaat behoudt. Zelfs als de cover gesloten is, kun je gebruik maken van de meeste functies. De Flip Wallet is een cover en een pasjeshouder. Flip de cover open en de display van je smartphone gaat automatisch aan, om weer in stand-by te gaan als je hem sluit. De S View Wallet combineert de S View Cover en de Flip Wallet en brengt de pasjeshouder samen met de functies van de S View Cover. De LED Flip Wallet Cover biedt dezelfde bescherming en voegt hier intuïtieve LED-lampjes aan toe. Terwijl de cover gesloten is, houden deze LED’s je op de hoogte van essentiële informatie, zoals tijd, batterijpercentage en inkomende berichten.

Accessoire

Beschikbare kleuren

Verkoopadviesprijs

S View Cover

Wit, zwart, goud, donkerrood, mint, roze

€ 49,99

Flip Wallet

Wit, zwart, goud, donkerrood, mint, roze

€ 39,99

S View Wallet

Wit, zwart

€ 49,99

Led Flip Wallet Cover

Goud, zwart, rood

€ 69,99

De verschillende Samsung Galaxy Note 4 accessoires zijn vanaf december in Nederland verkrijgbaar.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel