De slaap te controleren en in kaart te brengen met de iPod, iPhone of iPad

GEAR4 introduceert de Renew SleepClock, een contactvrij apparaat dat het mogelijk maakt de slaap te controleren en in kaart te brengen met de iPod, iPhone of iPad. De Renew SleepClock is de eerste contactvrije slaapmonitor die real-time slaapstatistieken geeft. Aan de hand van de aanbevelingen van de Renew SleepClock kan de slaap geëvalueerd worden, worden de slaapgewoonten verbeterd en wordt men meer uitgerust wakker dan ooit.

“De GEAR4 Renew SleepClock is de meest eenvoudige manier om de diepte van je slaap te meten,” zegt dr Breus. “In tegenstelling tot andere producten in de markt, is het niet nodig om iets op het lichaam te dragen of in het stopcontact te steken. Je zet het apparaat simpelweg aan, plugt je iPod of iPhone of iPad in de SleepClock en wordt de volgende dag wakker met een beter begrip van je slaappatroon.”

 

Werking Renew SleepClock (filmpje)
Om medische innovaties naar de slaapkamer te brengen werkte GEAR4 samen met specialisten op het gebied van slaaptechnologie. De Renew SleepClock is de enige accurate slaapmonitor die volledig contactvrij is. Dus geen pols- of hoofdbandjes, draden of onhandige accessoires.
Tijdens het slapen ga je door verschillende fasen heen. De Renew SleepClock-sensor weet wanneer je slaapt en of je licht of diep slaapt. De sensor weet zelfs of je ’s nachts je bed hebt verlaten en of andere interrupties je hebben wakker gemaakt. Aan de hand van deze informatie, maakt de Renew SleepClock je wakker op het beste tijdstip binnen het vooraf ingestelde tijdsbestek. Hierdoor heb je elke dag het gevoel dat je vanuit jezelf wakker wordt. De Renew SleepClock doet ook aanbevelingen op basis van de gewoonten en activiteiten die zijn ingevoerd in de ‘journal’ sectie van de Renew App. Door simpelweg aandacht te geven aan de slaap en deze te begrijpen, wordt de slaap verbeterd en hiermee de kwaliteit van leven.

‘White noise’ slaapgeluiden
De gratis Renew SleepClock-app biedt tevens een functie met een grote variëteit aan slaapgeluiden die je helpen in slaap te vallen. Er is keuze uit 25 geluiden waaronder jungle-, haardvuur- en stormgeluiden die naar eigen voorkeur kunnen worden gemixt in de app-mixer. Miljoenen mensen van over de hele wereld hebben ervaren dat het luisteren naar deze zogenaamde ‘white noise’ ze ontspant waardoor ze sneller in slaap vallen. White noise laat geen geluidsvervuiling toe en geeft het brein een constant laag geluid waardoor je niet plotseling wakker kunt schrikken door een hard geluid.

Meer informatie
Ga voor meer informatie naar www.renewsleepclock.com. De Renew SleepClock is beschikbaar voor 199 euro via www.GEAR4.com, de Apple Retail winkels (fysiek en online), Media Markt, Saturn, Staples, Coolblue, WifiMedia, Alternate, Connected World Shops van de Phone House en Paradigit. De Renew app is gratis en te downloaden via de Apple App Store.
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel