Belkin brengt LifeProof-accessoires voor volledige bescherming van smartphones en tablets naar Europa

Belkin kondigde een strategisch partnerschap aan met het Amerikaanse LifeProof, maker van volledige beschermingsoplossingen voor smartphones en tablets, om het LifeProof-assortiment van schok-, water-, sneeuw- en vuilbestendige accessoires in Europa op de markt te brengen. Met de samenwerkingsovereenkomst wordt Belkin de enige distributeur van de innovatieve producten van LifeProof via Belkins bestaande retail- en e-tailkanaal in heel Europa en EMEA. 

Het LifeProof-assortiment bestaat uit water-, vuil-. sneeuw- en schokbestendige oplossingen voor de iPhone 4, 4S en 5, iPad 2, iPad (3e generatie), iPad (4e generatie) en iPod touch (4e generatie) en zal worden uitgebreid met een reeks oplossingen voor de Samsung Galaxy S III. De etuis van LifeProof worden grondig getest om te voldoen aan de erkende normen, waaronder schokbestendigheid volgens norm 810F-516 van het Amerikaanse leger en stof- en waterdichtheid volgens IP68 van de norm IEC 60592. 

In de VS zijn de uitstekende beschermingsoplossingen van LifeProof sinds augustus 2011 verkrijgbaar. Daar zijn ze inmiddels al marktleider op het gebied van volledig beschermende accessoires. 

Reinier Jens, vicepresident van Belkin EMEA: “De door mensen geïnspireerde productstrategie van Belkin bestaat uit het bedenken en leveren van een compleet ecosysteem van accessoires waarmee consumenten hun smartphones, tablets en ultrabooks kunnen verbinden, verbeteren, personaliseren en beschermen, waar ze ook zijn en wat ze ook doen. Door de samenwerking met LifeProof kan Belkin een zo breed mogelijk scala aan beschermingsoplossingen bieden via onze gevestigde kanalen, zodat consumenten in heel Europa nog meer keuze hebben.” 

Gary Rayner, oprichter en CEO van LifeProof: “We zijn blij gebruik te mogen maken van Belkins uitgebreide netwerk en ervaring binnen de EMEA-markt om onze producten naar consumenten in Europa te brengen. Het motto van LifeProof is ‘vrijheid’. En net als Belkin maken we producten waarmee consumenten verbonden kunnen blijven en hun mobiele apparaten elke dag, overal en voor alles kunnen gebruiken.” 

Vanaf half januari zijn de producten van LifeProof, naast het al uitgebreide assortiment van Belkin, verkrijgbaar via de Europese verkooppartners van Belkin. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel