Ambiance Technology opent Wolfgang webshop

Ambiance Technology, leverancier van consumentenelectronica, opent een webshop voor de verkoop van producten rond de Wolfgang smartphone. In de online winkel worden beschermhoesjes, opladers en batterijen voor alle modellen van de Wolfgang verkocht, inclusief de nieuwste accessoires voor de Wolfgang AT-AS40SE die vanaf zaterdag 2 maart bij supermarktketen Aldi verkrijgbaar is. 

Volgens Eric Schouten, oprichter en mede-eigenaar van Ambiance Technology, neemt met de groeiende populariteit van de smartphone ook de vraag naar accessoires toe. "Smartphones hebben zoveel functies in zich dat mensen nauwelijks meer zonder kunnen. Het is veel meer dan zomaar een gebruiksvoorwerp of communicatiemiddel. Mensen dragen er hun muziek in mee, hun agenda, adressenbestand en foto's, ze navigeren en fotograferen ermee. Dat willen ze goed beschermen. En dan zijn er nog de trendgevoelige consumenten die met een nieuw uiterlijk hun smartphone een persoonlijk tintje willen geven."

Het assortiment in de Wolfgang webshop variëert van rubberen beschermhoesjes en leren etuis tot en met usb-kabels, opladers en batterijen. De Wolfgang AT-AS40SE, die zaterdag in de winkel ligt, is het meest recente model van de Wolfgang smartphone dat in Nederland op de markt komt. Voor deze en alle voorgaande versies zijn online accessoires verkrijgbaar. 

De webshop blijft exclusief voor de verkoop van accessoires. De Wolfgang smartphones zullen niet online worden verkocht. Schouten: "Met de webshop begeven we ons op een voor ons nieuw terrein. Laten we ons daar eerst op concentreren."

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel