Altijd opgeladen op vakantie met Samsung

Met de zomervakantie in aantocht gaat een groot deel van Nederland zich ‘opladen’ met een welverdiende vakantie. Om ook je smartphone, tablet en camera de energie te geven die ze nodig hebben, introduceert Samsung de Charging Kit, Universal Battery Pack en Multi Charging Cable. Zo heb je altijd back-up power en laadt je drie apparaten tegelijk via één USB-kabel. Zo hebben al je apparaten, net als jij, een opgeladen gevoel deze vakantie.

“Bij de ontwikkeling van nieuwe producten staat de gebruikerservaring altijd centraal bij Samsung,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile Phones van Samsung Nederland. “Vrijwel iedereen heeft op vakantie wel eens te maken gehad met een lege batterij en wij rekenen graag af met dit herkenbare vakantieprobleem. Met de compacte Samsung Charging Kit heb je altijd een reservebatterij bij je. Een andere oplossing is de Universal Extended Battery Pack, waarmee je je smartphone tot drie keer toe kunt opladen zonder dat er een stopcontact aan te pas komt.”

De Samsung Charging Kit is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 79,99. De Samsung Universal Battery Pack is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 59,99. Bij de versie van de Samsung Universal Battery Pack met een verkoopadviesprijs van € 89,99 kan je je smartphone maar liefst drie keer opladen. De Multi Charging Cable is beschikbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 29,99

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel