Accessoires


Samsung introduceert nieuwe edities Gear S2 smartwatch

Samsung introduceert nieuwe edities Gear S2 smartwatch

Toegevoegd op: 06-01-2016 9:28:22
Delft, 5 januari 2016 – Samsung onthult twee nieuwe edities van de Gear S2 classic smartwatch. De Gear S2 is vanaf februari beschikbaar in 18K plated roségoud en Platinum. Zo hebben mensen nog meer mogelijkheden de smartwatch te matchen aan hun outfit en te personaliseren naar hun smaak. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Ideaal voor je 12-inch MacBook: Acer en Lenovo onthullen USB-C monitoren

Toegevoegd op: 05-01-2016 7:39:50
Eigenaren van een 12-inch MacBook die op zoek zijn naar een bijpassende monitor hebben vandaag een goeie dag. Zowel Acer als Lenovo hebben een USB-C beeldscherm onthuld, waar je de nieuwe MacBook op kunt aansluiten en opladen. (...) Lees de rest van dit bericht op iCulture.nl: Ideaal voor je 12-inch MacBook: Acer en Lenovo onthullen USB-C monitoren 12 reacties | Stuur door via e-mail Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Oculus-oprichter lacht om goedkope vr-brillen

Toegevoegd op: 29-12-2015 8:00:22
Palmer Luckey, het brein achter de Oculus Rift, is niet onder de indruk van de kartonnen virtual reality-brillen waar je een smartphone inschuift. Deze kosten slecht een paar tientjes, maar Luckey laat op Twitter weten dat deze brillen niet te vergelijken zijn met de Oculus Rift. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Echt draadloos opladen stap dichterbij

Toegevoegd op: 24-12-2015 14:11:56
Steeds meer mobiele apparaten kunnen draadloos opgeladen worden, al kun je discussiëren over de definitie ‘draadloos’. De toestellen moeten immers op het draadloze oplaadpunt gelegd worden dat verbonden is met het stopcontact. Een Oekraïense startup zegt een methode te hebben ontwikkeld die echt draadloos opladen mogelijk maakt. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Apple lanceert eigen accuhoesje voor iPhone

Toegevoegd op: 08-12-2015 14:37:21
Waar vroeger een mobiele telefoon van Nokia dagen meeging op één laadbeurt, heb je met hedendaagse smartphones geluk als je er langer dan een dag mee kunt doen. Er zijn, zeker voor de iPhone, al talloze accuhoesjes beschikbaar, maar Apple heeft zich nu ook zelf op deze markt gewaagd. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Je telefoon gratis opladen door middel van je keukentafel

Toegevoegd op: 30-11-2015 8:03:59
Waarom zouden we de warmte van apparaten in huis nog langer verspillen? Uit deze gedachte werd de Heat Harvest ontwikkeld, een apparaatje dat in verschillende meubels in huis geplaatst kan worden. Op deze manier kun je verspilde energie in huis hergebruiken. Vanaf nu laden we gewoon onze smartphone op door middel van de keukentafel in combinatie met hete pannen, hoe simpel kan het zijn! Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Review: Alcatel OneTouch Watch, goedkope smartwatch met iOS-app

Toegevoegd op: 25-11-2015 8:14:59
Niet iedereen heeft budget voor een Apple Watch. Als je weinig geld hebt en toch een slim horloge wilt hebben, dan ga je dan al snel kijken naar goedkopere alternatieven. De Alcatel OneTouch Watch is een voorbeeld van zo’n goedkopere smartwatch. Omdat deze smartwatch ook geschikt is voor iOS, probeerden we op verzoek van de fabrikant een exemplaar uit. (...) Lees de rest van dit bericht op iCulture.nl: Review: Alcatel OneTouch Watch, goedkope smartwatch met iOS-app Geen reacties | Stuur door via e-mail Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Sony brengt bijzondere FES watch uit in Japan

Toegevoegd op: 17-11-2015 11:21:44
Sony heeft bekend gemaakt dat het bedrijf vanaf eind deze maand de bijzondere FES watch gaat verkopen in Japan voor omgerekend zo'n 225 euro. Het horloge en haar horlogebandjes zijn voorzien van e-ink beeldschermen. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Android smartwatches krijgen mobiel netwerk

Toegevoegd op: 12-11-2015 9:48:50
Android Wear geeft smartwatches voortaan toegang tot mobiele netwerken. Gebruikers hebben daardoor geen wifi of buetooth meer nodig om hun wearable in verbinding te brengen met hun telefoon. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Nederlandse vinding maakt elk horloge slim

Toegevoegd op: 03-11-2015 11:41:44
Eén van de meestgehoorde klachten over smartwatches is dat ze vaak niet heel stijlvol zijn. Het Nederlandse bedrijf Trivoly denkt hiervoor de oplossing gevonden te hebben: een schijfje dat onder elk horloge geplaatst kan worden en de accessoire ’slim’ maakt. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Modulaire Blocks-smartwatch is razend populair op Kickstarter

Toegevoegd op: 15-10-2015 8:14:38
Apple zegt keer op keer dat de Apple Watch hun meest persoonlijke product ooit is, maar op de wijzerplaten en polsbandjes na zijn er eigenlijk maar weinig mogelijkheden om de smartwatch echt uniek te maken. De Blocks is de eerste modulaire smartwatch, waar je zelf nieuwe functies aan toevoegt. Op de eerste dag is er al meer dan een half miljoen dollar opgehaald op Kickstarter. (...) Lees de rest van dit bericht op iCulture.nl: Modulaire Blocks-smartwatch is razend populair op Kickstarter 5 reacties | Stuur door via e-mail Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht