Accessoires


OOWA: perfecte foto's maken met je smartphone

Toegevoegd op: 17-06-2016 9:31:17
Steeds meer mensen fotograferen met hun smartphone. Onderweg een prachtige zonsondergang, spelende kinderen, een heerlijke maaltijd of een mooi gebouw: we leggen het allemaal dagelijks vast. Met de verschillende lenzen van OOWA wordt de kwaliteit van foto's die met een smartphone gemaakt zijn meteen een stuk beter. Je hoeft écht geen dure spiegelreflex camera aan te schaffen voor een goede foto! Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Met FenSens zet je een goedkope parkeersensor op je auto

Toegevoegd op: 27-05-2016 8:00:08
Meestal hebben alleen de duurdere auto’s een parkeersensor. Zonde, want met zo’n sensor kun je parkeerschade veel makkelijker voorkomen. Want ook al vergoedt je verzekeraar de schade, het gaat je toch vaak extra premie kosten. FenSens maakt het makkelijk om een parkeersensor aan een bestaande auto toe te voegen, zonder dat er ingewikkelde installatie nodig is. Het werkt met een app. (...) Lees de rest van dit bericht op iCulture.nl: Met FenSens zet je een goedkope parkeersensor op je auto 9 reacties | Stuur door via e-mail Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Deze geavanceerde tuinstoel houdt je hoofd koel en je iPhone opgeladen

Toegevoegd op: 22-04-2016 8:00:42
De lente lijkt nu echt zijn intrede gedaan te hebben in Nederland, dus is het ook weer tijd om de tuinstoelen buiten te zetten. Als je nog op zoek was naar een bijzonder exemplaar, dan kun je via Fancy een hip model kopen dat helemaal klaar is voor de zomer van 2016. Deze bijzondere Solar Powered Entertainment Lounger tuinstoel is uitgerust met een USB-aansluiting, zodat je bijvoorbeeld je iPhone kunt opladen terwijl je in je tuinstoel ligt te zonnen. (...) Lees de rest van dit bericht op iCulture.nl: Deze geavanceerde tuinstoel houdt je hoofd koel en je iPhone opgeladen 2 reacties | Stuur door via e-mail Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

LG maakt prijzen voor modules en accessoires LG G5 bekend

Toegevoegd op: 21-04-2016 8:42:01
Tijdens het afgelopen Mobile World Congress introduceerde LG niet alleen haar flagship smartphone voor 2016, de LG G5, maar ook haar zogenaamde 'LG Friends'. De prijzen voor deze modules en accessoires voor de LG G5 zijn nu bekend gemaakt. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Microsoft test flexibel 'touchscreenhoesje'

Toegevoegd op: 19-04-2016 7:50:33
Samen met Zwitserse onderzoekers werkt Microsoft aan een hoesje voor smartphones dat kan dienen als een soort touchscreen. In een demonstratievideo spreekt Microsoft zelf over een ‘interactieve cover’ of een ‘FlexCase’. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Nieuwe wearable van Huawei

Toegevoegd op: 07-04-2016 7:39:47
Huawei heeft tijdens zijn persconferentie ook een eigen wearable voor Android en iOS geïntroduceerd. De TalkBand B3 heeft een simpel en slank design, 12,2 mm dik en valt met een prijs vanaf €169 in de categorie van betaalbare smartwatches. Het slimme horloge is voorzien van een roestvrij stalen kast, gebogen Gorilla-glas en Bluetooth 4.2-ondersteuning. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Vliegende selfiestick in juni de lucht in

Toegevoegd op: 01-04-2016 7:49:21
Voor selfieverslaafden komt er een nieuw speeltje op de markt: een vliegende selfiestick. Aan het gehannes met een lange stok komt volgend jaar juni een einde. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

HTC Vive in april beschikbaar voor 899 euro

Toegevoegd op: 29-02-2016 11:29:20
De virtualrealitybril Vive van HTC is in Nederland en België vanaf 5 april verkrijgbaar voor een adviesprijs van 899 euro. Dat heeft het Taiwanese concern bekendgemaakt. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

VIDEO: Virtual Reality wordt realiteit

Toegevoegd op: 25-02-2016 8:08:30
TV producenten en de filmindustrie hebben al meerdere malen geprobeerd 3D televisie door te laten breken, tot op heden zonder groot succes. Op het Mobile World Congress in Barcelona is duidelijk geworden wat de daadwerkelijke toekomst van 3D is: Virtual Reality. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Deze Nespresso-machine bedien je met een iPhone

Toegevoegd op: 24-02-2016 7:25:26
Stop! Breng de Nespresso-machine die je net gekocht hebt terug naar de winkel. Je moet namelijk de Nespresso Prodigio hebben. Dit nieuwe koffieautomaatje is voorzien van Bluetooth en te bedienen vanuit een iPhone-app. (...) Lees de rest van dit bericht op iCulture.nl: Deze Nespresso-machine bedien je met een iPhone 3 reacties | Stuur door via e-mail Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Deze HomeKit-producten kun je nu al kopen en gebruiken in Nederland

Toegevoegd op: 15-02-2016 8:11:31
HomeKit is Apple’s eigen oplossing om allerlei verschillende apparaten met elkaar te laten koppelen. Ook kun je dankzij HomeKit bijvoorbeeld je verlichting bedienen met Siri. De lijst aan HomeKit-apparaten wordt steeds langer, maar lang niet alle accessoires zijn te koop en bruikbaar in Nederland. In deze gids zetten we de accessoires op een rijtje die jij zelf eenvoudig kan gebruiken én al in Nederland verkrijgbaar zijn. (...) Lees de rest van dit bericht op iCulture.nl: Deze HomeKit-producten kun je nu al kopen en gebruiken in Nederland Geen reacties | Stuur door via e-mail Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht